Blog

Trend Raport - MODNA DEKADENCIJA: by Biljana Tipsarević
by Biljana Tipsarević

Mnogobrojni portali već su uradili presek sezonskih trendova. Neću se baviti tim. Prikazaću vam ovonedeljnu modnu inspiraciju koja veliča slobodu i zabavu. Igrajte se odevnim kombinacijama i birajte što smelije aksesoare sa primesom disko zvuka Groznice Subotnje Večeri .Mene ovaj trend pokreće. A vas? Let’s party!

ZVEZDA FILMSKOG FESTIVALA - Lena Kovačević : By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Ovogodišnja filmska smotra u Sarajevu ,koje je odavno zabeleženo kao vodeća umetnička tačka regiona, ulepšala je i muzička zvezda Lena Kovačević. Pevačica je pozvana kao specijalni gost a za tu priliku opredelila se za svilenu haljinu oplemenjenu luksuznom čipkom sa potpisom modnog ateljea Biljane Tipsarević

SAN LETNJE NOĆI - beach time: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Nekoliko modnih trikova kako da u modelima koje predstavljam za vas i same postanete deo nezaboravne letnje avanture. Pokrenite nekome maštu prefinjenom čipkom i nežnom svilom. Haljine iz aktuelne kolekcije SS17 skrojene su po meri neodoljivih letnjih zabava u bojama zanosnog zalaska Sunca

SNOVIĐENJE NA TREN - Pismo iz Njujorka: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Početak leta obeležila sam odlaskom u jedan od svojih omiljenih gradova. U danima kada je fokus usmeren samo ka jednom a zove se - Wimbledon , put u Ameriku činio se gotovo suludim. Ipak, kako odoleti? Hvala saradnicima iz kompanije Belgrade Water Front i ekskluzivnom hotelu St. Regis NYC na pozivu. Bilo je zaista, gotovo, kao u snu.

 

DEFINICIJA STILA: By Biljana Tipsarevic
By Biljana Tipsarevic

Da li ste razmišljali o stilskoj igri prestola? Šta to jednu damu čini moćnijom od druge? Mnogobrojne teorije su individualne kada je reč o stilu. Ali sve definicije govore isto – aksesoari su vaše ogledalo duše. Godinama u nazad, svoju privatnu kolekciju aksesoara dopunjavam baš luksuznim komadima sa potpisom Jovana.Style. Ovaj post govori baš o njoj.

 

SVA MOĆ BELE KOŠULJE

By Biljana Tipsarević

 

Inspirisana poslednjim postom supermodela Sofije Milošević, sa zabave na kojoj je ponela plisiranu bluzu iz moje aktuelne kolekcije, otvaram pitanje čarolije koju bela bluza nosi. Ponosno i zavodljivo lice žene najmoćnije se izražava uz belu kragnu.

 

VIŠE OD UDOBNOSTI: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Jednostavnost i svedenost imperativ su uz luksuzne tkanine. Da, govorim o šik modelu pastelnog blejzera. Vešto iskrojen za prolećne dane idealno se kombinuje uz aplicirani džins. Pravo je društvo za dnevne kao i za večernje zabave. Blejzer sa kratkim glokna rukavima nepogrešivi je izbor.

SVA LICA RUŽIČASTOG: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Postoji recept za nepogrešivu senzualnost-čita se ružičasto. Koliko god bila zastupljena u sezoni neosporna je veza između damskog šika i ovog tona. Najprijatnija je na haljini, pogotovo za vreme noćnih letnjih uživanja. Oplemenite je dobrim stajlingom, udobnom kombinacijom i pravim aksesoarima i izgledajte nezaboravno.

Inspiracija dana – CRVENO, VOLIM TE, CRVENO: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

 

Vikend je pred vratima? Evo i moje dnevne, modne inspiracije. Petak mi uvek miriše na noćne zabave i druženja do duboko u noć. Ništa bolje ne govori o zavodljivosti kao crveno. Crveno uz crveno pojačava moć afrodizijaka i govori sve jezike. Zaljubite se,ukoliko niste, još večeras.

U KORAK SA STILOM: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

 

Popodnevna kafa nikada nije prijatna kao u društvu lepih i otmenih dama. Tako je i ovaj dan ulepšala izazovna Sonja Pavlica u šik odelu sa glokna rukavima koji se nalazi u stalnoj ponudi mog brenda. Udobnost koja vam garantuje lakoću uživanja.

ELLE VEČERA SA ZVEZDAMA: By BiljanaTipsarević
By BiljanaTipsarević

Prikazujem vam osvrt na najglamurozniji modni događaj u Beogradu gde je održana 3. po redu Elle Fashion Dinner večera, kojoj je prethodio prvi ELLE Talk. Za tu priliku ponela sam svoj omiljeni blejzer sa detaljima od čipke iz SS17 kolekcije. Divna Jovana Tomašević uhvatila je najzanimljivije momente s događaja.

PRAVA COSMO DEVOJKA: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Sa ponosom vam prikazujem aktuelnu naslovnu stranu junskog izdanja COSMOPOLITAN magazina. Uživala sam listajući ga ali i iza scene na samom snimanju družeći se sa celim timom i prelepom Tamarom Kalinić koja fantastično nosi modele iz moje letnje kolekcije. Bravo, devojke! Odličan posao!

 

OSEĆAJ PROLEĆNE SVEŽINE: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Haljina od pamučne čipke iz moje prolećne kolekcije vesnik je nove sezone. Sa prvim zracima sunca sam se odlučila da je pokažem i prošetam. Njena svežina me je oduševila poput svežih nota osvežavajućih francuskih parfema.

ELEGANCIJA KAO INSTITUCIJA STIL: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Upustite se u modnu pustolovinu i investirajte u komade koji će vam se isplatiti. Crno, elegantno odelo je svakako pravi izbor. Imajte na umu da je rok upotrebe ovakve modne poslastice 24/7 .

LEPOTA NEŽNOSTI: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Prolećni komplet od pamučne čipke prikazuje razigranu siluetu koja zavodi i poglede asocira na neprikosnovenu ženstvenost. Idealno je rešenje za dnevne, specijalne prilike. Romantičan zalazak sunca zove vas na zavođenje. Ne propustite ga - budite chic.