Magazin

Biljana Tipsarević

 

 

 

Nina Seničar blistala u belom BT odelu iz aktuelne kolekcije: by Biljana Tipsarević
by Biljana Tipsarević

Sjajna Nina Seničar blistala je u nedelju u voditeljskoj ulozi najpopularnijeg TV serijala Tvoje Lice Zvuči Poznato noseći raskošnu toaletu sa potpisom BT ateljea

AZURNO PLAVO - Senzualna vedrina koja privlači

Doživite vedrinu boja i oplemenite svoju svakodnevnicu. Duga letnja haljina je dobar razlog da obasjate svet oko sebe. Omiljeni model haljine iz aktuelne kolekcije fantastično se ukombinovao sa urbanom arhitekturom Njujorka, a sve to je zabeležio talentovani fotograf Marko Sovilj. Uživajte u fotografijama.

Biljana Tipsarevic

Biljana Tipsarević je rođena 1983. godine u Novom Sadu. Diplomirala je na Fakultetu tehničkih nauka gde je odbranila i master rad iz oblasti industrijskog inženjerstva i menadžmenta. Prvi put se predstavila, u okviru beogradske nedelje mode, diplomskom kolekcijom "Zeitgeist" na italijanskom institu za modu "Accdemia Del Lusso". 

U periodu od 2012. godine do danas, Biljana predstavlja modnoj javnosti elegantne, sofisticirane i ultra ženstvene modne kolekcije koje odmah nailaze na laskave kritike i nepodeljene simpatije. Sa kolekcijom „The Countess″ Biljana Tipsarević predstavlja Srbiju na 15. „Mercedes Benz Nedelji mode Malte’’, (2013) i za svoj rad dobija priznanje organizatora kao i pohvale modne urednice italijanskog Vogue-a.

Po povratku sa Malte otvara u samom centru Beograda svoj prvi modni atelje omogućivši klijentkinjama posebno uživanje u kupovini u intimnoj, neformalnoj atmosferi. Iste godine u ambijentu luksuzne Porto Montenegro marine u Crnoj Gori, Biljana oduševljava prisutne zvanice stu vojom novom, specijalno za tu priliku dizajniranom kapsula kolekcijom raznobojnih kaftana i ekskluzivnih večernjih haljina.

biografija 4

Osnovna ideja dizajnerke prilikom stvaranja kolekcija je da svojim modelima isprati sve trenutke savremene dame koja sledi svoje instinkte i inspiraciju, čak i ako to znači da će je oni odvesti na drugi kraj sveta. Biljana je kreirala kolekcije u kojima će se dinamična, a opet krhka žena osećati fantastično dok ide u susret novim izazovima. Njene kolekcije odlikuju sofisticiranost, praktičnost i odmerenost. U izradi se koriste nafiniji materijali poput kašmira, vune, fine kože, svile, viskoze i čipke, po kojoj je dizajnerka najprepoznatljivija.
 

Chic izbor Aleksandre Bojović: by Biljana Tipsarević
by Biljana Tipsarević

Predstavljamo vam modnu igru poznate trendseterke koja se za svoj stilski izraz opredelila za glamurozne haljine iz aktuelne kolekcije Regancy Romance

Fotografije je zabeležila Jovana Tomašević.

Crno kao dobitna kombinacija: by Biljana Tipsarević
by Biljana Tipsarević

Crne elegantne kombinacije nisu više rezervisane samo za večernje prilike. Kreatorka Biljana Tipsarević i super model Višnja Amanović pokazale su pred objektivom Jovane Tomašević kako crnu garderobu nositi kao statemant kombinacije za poslovni look. 

Damski stil : by Biljana Tipsarević
by Biljana Tipsarević

Beogradske ulice zasijale su šarmantnom Aleksandrom Dobrić u belim modelima Biljane Tipsarević. Svetli tonovi uklopili su se uz prohladne dane koji su provejali kroz grad ali nisu dopustili da stil i jedinstvenost ostane neprimećena. Modeli sa slike zabeleženi su fotografskim okom Jovane Tomašević, a dostupni su u ateljeu na adresi Kralja Petra 42.

 

DAMSKI STIL KAO IMPERATIV: by Biljana Tipsarević
by Biljana Tipsarević

Nova kolekcija HERITAGE donosi modne predloge ateljea BT Biljane Tipsarević za sezonu jesen/zima 2018

Veruje se da će baš oni biti jedni od omiljenih komada gradskih trendseterki koje će suvereno zavladati aktuelnom modnom scenom.

Pogledajte celu modnu priču zabeleženu objektivom Miloša Nadaždina

DEFINICIJA STILA: By Biljana Tipsarevic
By Biljana Tipsarevic

Da li ste razmišljali o stilskoj igri prestola? Šta to jednu damu čini moćnijom od druge? Mnogobrojne teorije su individualne kada je reč o stilu. Ali sve definicije govore isto – aksesoari su vaše ogledalo duše. Godinama u nazad, svoju privatnu kolekciju aksesoara dopunjavam baš luksuznim komadima sa potpisom Jovana.Style. Ovaj post govori baš o njoj.

 

Dizajn iza kulisa: by Biljana Tipsarević
by Biljana Tipsarević

Zavirite u stvaranje najnovije bridal kolekcije i pogledajte kadrove sa snimanja aktuelne kampanje zabeležene kreativnim okom fotografkinje Jovane Tomašević

ELEGANCIJA KAO INSTITUCIJA STIL: By Biljana Tipsarević
By Biljana Tipsarević

Upustite se u modnu pustolovinu i investirajte u komade koji će vam se isplatiti. Crno, elegantno odelo je svakako pravi izbor. Imajte na umu da je rok upotrebe ovakve modne poslastice 24/7 .

ELLE VEČERA SA ZVEZDAMA: By BiljanaTipsarević
By BiljanaTipsarević

Prikazujem vam osvrt na najglamurozniji modni događaj u Beogradu gde je održana 3. po redu Elle Fashion Dinner večera, kojoj je prethodio prvi ELLE Talk. Za tu priliku ponela sam svoj omiljeni blejzer sa detaljima od čipke iz SS17 kolekcije. Divna Jovana Tomašević uhvatila je najzanimljivije momente s događaja.

ELLE Wedding Cover Star: by Biljana Tipsarevic
by Biljana Tipsarevic

Sezona venčanja otvorena je i novom naslovnom stranom prestižnog modnog magazina ELLE koju krasi model iz najaktuelnije wedding kolekcije BT ateljea. Sve o pripremama kao i predivna modna priča iz Venecije prikazana je u aktuelnom izdanju