Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Ukoliko nakon prijema artikala utvrdite da Vam velicina ne odogvara, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona  0112627213 ili nam pošaljite email na adresu: office@biljanatipsarevic.com. Neophodno je da imate broj računa/otpremnice i da nam saopštite šifru artikla i veličinu za koju biste artikal zamenili.

Takodje ukoliko artikal želite da zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja telefona 0112627213 ili nam pošaljite email na adresu: office@biljanatipsarevic.comVaš broj računa/otpremnice i šifru i veličinu artikla za koji želite da zamenite prvobitno poručeni artikal.

Nakon toga, vrši se fizička provera o dostupnosti željene veličine, odnosno željenog artikla, nakon čega dobijate instrukcije na Vašu email adresu gde će Vam biti objašnjen čitav proces zamene veličine za odgovarajuću, odnosno zamena artikla za drugi.

Poručeni artikal, bez prethodnog kontakta i dogovora sa operaterima u Online prodavnici, koji je gore naveden, ne možete samoinicijativno menjati u nekom od maloprodajnih objekata Modni Atelje Biljana Tipsarević.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju, nije moguće poručeni artikal zameniti ukoliko je nošen.
 

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.


Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.
 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.